Химснаб БГ АД - Русе е водещ доставчик на химически суровини за хранителната, лако-бояджийската, фармацевтичната и козметичната
индустрия, а също и в областта на индустриалната химия и производството на пластмасови изделия и почистващи препарати.
 

ХИМСНАБ БГ АД - Доставка, търговия и дистрибуция с химически суровини и материали

  Добави в Svejo
Новини

Химснаб БГ АД е създадена като специализирана база за складиране и експедиция на химически продукти през 1966г. и е част от държавното обединение Химимпорт. След приватизацията през 1997г. се отделя като частно акционерно дружество.

Предметът на дейност включва доставка, търговия и дистрибуция с химически суровини и материали. Фирмата е основен доставчик на химически продукти за следните отрасли:

·         Хранително-вкусова промишленост

·         Индустриална химия

·         Козметика, фармация и почистващи препарати

·         Полимери

Складовата база на Химснаб БГ се намира в Източна складова зона на гр. Русе и е с обща площ 25 000 м2. Разполага с добре развита инфраструктура - собствен ЖП коловоз и собствен водоизточник. Фирмата има резервоарен парк за течни химикали с обща вместимост 2000 м3.

 

Близостта на международен воден път по река Дунав и Черно море, железопътна гара и безмитна зона са допълнително предимство – спестяват се ценно време и допълнителни разходи при внос и износ на стоки чрез извършване на митнически контрол на територията на дружеството. За бързо обработване на документите по доставката и експедицията на стоките се използват съвременни софтуерни продукти на базата на последни модели хардуерно оборудване.

 

В Химснаб БГ е внедрена интегрирана система за управление, включваща ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, BS OHSAS 18001:2007.

 
 
 

 

 
                     Начало | Продукти | Услуги | ЕКО | ЗА НАС | КОНТАКТИ | ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ |
Copyright © 2013, Chimsnab BG – Ruse, Bulgaria